top of page
ypokritiki 3jpg.jpg

 

 

Τα Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Μανούσος Μανουσάκης καλωσορίζουν τους υποψήφιους σπουδαστές με μία έκπτωση του ποσού των 50€ από τα μηνιαία δίδακτρα της Υποκριτικής στην Κάμερα σε όσους έχουν κάνει αίτηση για τις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής μας, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων! Ελάτε να γνωρίσετε τα μυστικά του κινηματογράφου και της τηλεόρασης!

hiclipart.com-id_itxwn-removebg-preview.
Untitled - Αντιγραφή.png
ΥποκριτικήστηνΚάμερα.jpg

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Η Iasmos Production και ο κ.Μανούσος Μανουσάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής Υποκριτικής στην Κάμερα, ανακοινώνουν ότι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 αρχίζουν τα μαθήματα για το σπουδαστικό έτος 2020-2021.

Untitled - Αντιγραφή.png
image_edited.jpg

ΑΚΡΟΑΣΗ

 

Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί η τελική ακρόαση για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να φοιτήσουν στη  Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα για το σπουδαστικό έτος 2020-21. Τόσο ο διευθυντής της,  ο κορυφαίος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, όσο και η καλλιτεχνική διευθύντρια της Δραματικής Σχολής Ίασμος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, θα έρθουν σ’ επαφή με τους υποψήφιους σπουδαστές

Untitled - Αντιγραφή.png
3096_5335_3520_2_thess.png

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Υποκριτικής στην Κάμερα και συνεργάτης του Ιάσμου, Μανούσος Μανουσάκης, θα βρίσκεται στην Σχολή Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και θα παραβρεθεί για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Α' έτους του Υπουργείου Πολιτισμού και κατόπιν θα πραγματοποιήσει ακρόαση για τους σπουδαστές του Β' και Γ΄ έτους της σχολής μας.Οι σπουδαστές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνεργαστούν και να δουλέψουν με το συνεργείο και τους συντελεστές της παραγωγής. Νέοι ηθοποιοί θα έρθουν σε επαφή με πεπειραμένους ηθοποιούς αλλά και με όλες τις ειδικότητες του κινηματογραφικό-τηλεοπτικού συνεργείου.

Untitled - Αντιγραφή.png
1601655489262903.JPG

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες 1η Οκτωβρίου ο πρώτος κύκλος των εισαγωγικών εξετάσεων της Σχολής Υποκριτικής στην Κάμερα. Τόσο ο διευθυντής της, ο κορυφαίος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, όσο και η καλλιτεχνική διευθύντρια της Δραματικής Σχολής Ίασμος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ήρθαν σ’ επαφή με τους υποψήφιους σπουδαστές, κουβέντιασαν μαζί τους για τις προοπτικές της φοίτησής τους και δοκίμασαν την απόδοσή τους στην κάμερα. Παρόντες στη διαδικασία οι καθηγητές του φορέα μας Μαρία Σολωμού και Αλέξανδρος Κοέν. Σύντομα θ’ ανακοινωθεί ημερομηνία του δεύτερου κύκλου εξετάσεων.

Untitled - Αντιγραφή.png
σιτε 2.jpg

Η Iasmos Production και ο Μανούσος Μανουσάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής Υποκριτικής στην Κάμερα, ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να φοιτήσουν στη σχολή για το σπουδαστικό έτος 2020-2021.

manousakhs.jpg

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Υποκριτικής στην Κάμερα.

Untitled - Αντιγραφή.png
30232156_manoysakis2.jpg

"Όλα αυτά τα τελευταία 48 χρόνια που συνεργάζομαι με ηθοποιούς, συναντώ νέα παιδιά, με εξαιρετικό ταλέντο, που όμως δεν έχουν καμία ή ελλιπή κινηματογραφική προπαίδευση από τις σχολές τους.

Ο Ίασμος μου πρότεινε να συνεργαστούμε ώστε να καλύψουμε αυτό το κενό και βέβαια ενθουσιάστηκα για δύο λόγους: διότι αντικειμενικά θα βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την έλλειψη αλλά και υποκειμενικά, γιατί οι νέοι άνθρωποι είναι πηγή έμπνευσης και γνώσης. Μοιραζόμαστε ισότιμα τον αυθορμητισμό, από την μία, και την πείρα, από την άλλη, δημιουργώντας έτσι μια εκρηκτική χημική ένωση .

Το σχέδιό μας πλαισιώνουν εξαιρετικοί δημιουργοί από κάθε τομέα της μαγικής διαδικασίας της κινηματογράφησης έτσι ώστε οι νέοι ηθοποιοί να «συνομιλήσουν» και με πεπειραμένους ηθοποιούς και με όλες τις ειδικότητες του κινηματογραφικού – τηλεοπτικού συνεργείου, να αποκτήσουν ουσιαστική, «από μέσα», γνώση του αντικειμένου που, από εδώ και εμπρός, θα είναι ο τρόπος ζωής τους, η καθημερινότητά τους, η έμπνευσή τους, ο έρωτάς τους.

Αυτόν το έρωτα στον ανεξάντλητο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης θα προσπαθήσουμε να εμφυσήσουμε μέσω μιας «ολιστικής» προσέγγισης του μέσου που θα δώσει την δυνατότητα στους σπουδαστές να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν την δημιουργικότητά τους.

Untitled - Αντιγραφή.png
manousos!.jpg

Ο αγαπητός και επιτυχημένος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης στον όμιλο του Ιάσμου!

Αναλαμβάνει, με ένα εξαιρετικό επιτελείο καθηγητών , από σκηνοθέτες, ηθοποιούς, συγγραφείς, διευθυντές φωτογραφίας, μακιγιέζ κ.α, την καλλιτεχνική διεύθυνση της Σχολής Υποκριτικής στη Κάμερα!

Η έναρξη μαθημάτων υπολογίζεται στις αρχές του Οκτώβρη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης! Τα τμήματα θα είναι πρωινά 12.00-16.00 και απογευματινά 16.00-20.00, κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή!

Δίδακτρα: 250€ το μήνα.

bottom of page